Review van Florine over de Elvie borstkolf

10 maart 2023
Review van Florine over de Elvie borstkolf

Review van Florine over de Elvie borstkolf

Florine Hofstee van Echte Gooische Moeders heeft een leuke review geschreven over de Elvie kolf. Ze deelt haar ervaring over het geven van borstvoeding bij Beer én bij Don. Lezen jullie mee?

De lat had ik bij Beer erg hoog gelegd. Minimaal 6 maanden borstvoeding geven. Ik had geen idee. De pijn ging door merg en been. Bloeden, borsten niet leeg genoeg gedronken, het was een nachtmerrie. Maar je wil niet ‘falen’ als newborn mama. Zo voelde het. 


Dan proberen te kolven. De flesjes aan mijn borsten gaven mij het gevoel dat ik een melkfabriek was en werd er zo ongelukkig van. De stress en de spanning als newborn mom zorgde ervoor dat er bij iedere kolfbeurt maar maximaal 50ml uit mijn borsten kwam. Veel te weinig om even lekker de vriezer vol te gooien dus!


Bij Don had ik meteen zoiets van, lukt het? Super! Als het niet gaat ook prima. De druk die af en toe op moedermelk geven ligt vind ik echt jammer. Het maakt moeders onnodig onzeker…

En daar was Elvie! Ik hoorde verschillende verhalen maar wilde het toch proberen. Niet geschoten is altijd mis! De eerste keer dat ik hem gebruikte was in het ziekenhuis. Lopend met Don achter de arts aan richting de neonatologie (vanwege zijn te hoge Bilirubine moest Don onder de lampen). Volledig in de stress maar het was tijd voor een flesje dus hup de Elvie in mijn bh gepropt. Aangekomen bij zijn kamer kreeg ik een melding, reservoir vol!? Naaaah dit had ik echt niet verwacht. Geen pijn, handen vrij, niemand zag dat ik aan het kolven was en toch kolfde ik meer dan een fles vol voor Don. Wat mij betreft is de Elvie kolf een dikke musthave voor iedere mama. Heb me nog nooit zo trots gevoeld. Het lukte mij borstvoeding te geven dankzij Elvie!


Dankjewel Florine voor de super leuke review! Wil jij nou ook graag de Elvie Borstkolf bestellen? Je shopt ‘m hier

Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden