verzenddoos Voor 23:30 besteld = vandaag verzonden

ster Elke week nieuwe items

klok Gratis verzending vanaf € 50,- in NL & BE

€ 29,99
SKU
2372.10

Elvie | Borstschild – 21 mm

Artikelnummer: 2372.10
Categorieën: Alle producten, Baby, Baby uitzet, Shop, Google Shopping, Overig, Elvie
Tags: Borstkolf, Borstschild, Borstvoeding, Mommy & me

Heb je de Elvie pump aangeschaft maar zijn de 4 bijbehorende borstschelpen te groot voor jouw maat? Dan biedt Elvie ook kleinere borstschilden aan. Je kunt de kleinere, 21 mm borstschilden apart aanschaffen bij je Elvie pump.

(Meer weten over de stille, elektrische Elvie pump?)

Lees Kim's hele review

Elvie | Borstschild – 21 mm
€ 29,99

De Elvie Pump

Dankzij de Elvie Pump kun je helemaal naar eigen inzicht kolven – thuis, op je werk of onderweg. Je hoeft geen uren meer slangetjes te reinigen of ergens uit het zicht of in de buurt van een stopcontact door te brengen. Met de Elvie Pump kun je een vergadering voorzitten, naar buiten gaan of gewoon even ontspannen… terwijl je kolft.

Verbind de Elvie Pump met de gratis app om in real time het melkvolume in het oog te houden, het pompverloop voor elke borst te volgen en de pomp op afstand te bedienen. De Elvie pump werkt overigens met app of zonder.

De Elvie Pump is ontworpen om gedragen te worden in een standaard voedingsbh. Je moet de Elvie Pump stevig tegen je borst drukken. Er mogen geen openingen tussen de Elvie Pump en je borst zijn. Elke bh geeft andere niveau van steun, stel dus de zuigkracht vóór elke sessie correct in. Als je een speciale gestructureerde en niet-flexibele bh gebruikt, kunnen de speciale bandjes om je bh aan te passen, zorgen voor meer ruimte.

 

  • Elvie | stille elektrische borstkolf 
  • Elvie | dubbele elektrische borstkolf

Borstschelpen

De BPA-vrije borstschelpen die bij de Elvie Pump passen zijn verkrijgbaar als losse accessoires in verpakkingen van 2 stuks. De borstschelpen voor de Elvie Pump zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Standaard zit er bij de aanschaf van de Elvie Pump twee maten borstschelpen in: 24 mm en 28 mm. De schelp van 21 mm is de kleinste leverbare maat. De unieke pasvorm en de gebruiksaanwijzing garanderen dat de tepel in de juiste positie wordt gebracht en dat er effectief kan worden gekolfd.

De maten van onze borschelpen zijn gebaseerd op de breedte van de basis van je tepel. Je kunt de breedte van de basis van je tepel met een liniaal opmeten. Houdt daarbij de volgende maten aan:

  • Is de basis van de tepel ongeveer 16 mm tot 18 mm breed? Kies dan voor de 21 mm borstschelp
  • Is de basis van de tepel ongeveer 18 mm tot 21 mm breed? Kies dan voor de 24 mm borstschelp
  • Is de basis van de tepel ongeveer 21 mm tot 25 mm breed? Kies dan voor de 28 mm borstschelp.

Let op: de afmetingen van je tepels kunnen in de loop van de borstvoedingsperiode veranderen, gooi daarom de andere borstschelpen die meegeleverd worden in de verpakking niet weg, voor het geval je ze later nog nodig hebt.


Good to know

  • De borstschelp is vaatwasserbestendig
  • Levertijd: op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Klik hier om de productspecificaties (NL) te downloaden
  • Kan ik mijn Elvie pump retourneren als ik van gedachte verander?
  • Omdat de Elvie Pump een intiem product is, kunnen we geen retourzendingen accepteren. Als je denkt dat je Elvie Pump niet werkt, neem dan contact op met questions@elvie.com en zij helpen je graag verder!

Contact

Ben je ontevreden, heb je vragen en/of opmerkingen? Dan kan Elvie je het beste zelf verder helpen. Zij hebben hier veel verstand van en verlenen een hele goede klantenservice. Je kan hen bereiken via mail, telefoon of het contactformulier op de website: vragen@elvie.com, 0800-201264 (gratis) of www.elvie.com.

Meer informatie
Kleur Wit
We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden