About us

Online store | Baby, kids, dames, lifestyle & interieur

Hi! Wij zijn Kim Kotter (40) & Lisette Lubbers (31). Je kent Kim misschien al van TV of Lisette van haar fotografie, maar bovenal zijn we twee trotse moeders en vriendinnen met een gezamenlijke passie voor interieur en lifestyle! Vanuit die passie is ons nieuwe bedrijf Poespas ontstaan.
 
We zijn begin 2020 begonnen met het uitwerken van al onze ideeën, het verfijnen van de ontwerpen en natuurlijk met het opstarten van het productieproces. Alles kwam zo mooi samen! Afgelopen jaar zat de tijd ons aan de ene kant totaal niet mee, alles liep zoveel vertraging op door corona. Aan de andere kant konden we ons juist daardoor wel volledig focussen op wat we echt graag wilden. Nog lang niet al onze producten zijn klaar (dit zal vast een meerjarenplan worden, haha), maar we proberen de website wekelijks te updaten met onze nieuwste producten en unieke behangdesigns. Alles is geschikt voor in de babykamer, kinderkamer & living. We zijn zo trots!
 

Op de Instagram pagina van @poespas.nl volg je al onze avonturen en zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang zo alle exclusieve aanbiedingen en lees de nieuwste content. Tag jouw aankoop met #poespasnl en maak daarmee kans om uitgelicht te worden op onze Instagram pagina!
 

We hopen dat je, net als wij, geïnspireerd zult blijven door onze designs & artikelen. We zijn je nu al enorm dankbaar voor al het support!
 
Liefs, Kim & Lisette

Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden