Blog

 • Kim & Jaap staan in het magazine van 100% NL!

  Hebben jullie de nieuwe editie van het 100% NL magazine al gezien? Kim en Jaap staan op de cover én ze zijn uitgebreid geïnterviewd.

  16 november 2022
 • POESPAS POP-UP STORE IT IS!

  VERRASSING! Pop-up store it is! In hartje binnenstad van Enschede kun je binnenkort Poespas in real life ontmoeten. Een winkel vol met onze favoriete items en nieuwe collecties. Kom je ook gezellig langs? De pop-up store wordt zaterdag 19 november geopend en is te bezoeken t/m 8 januari. 

  7 november 2022
 • Yes, de Liewood collectie staat online bij Poespas!

  Yay, we zijn zo blij en trots om te mogen vertellen dat we het Deense merk Liewood aan onze collectie toe hebben mogen voegen! Toen we de collecties zagen waren we namelijk meteen op slag verliefd. De kleuren, materialen, vormen… wij houden ervan!

  19 oktober 2022
 • Is een loopwagen goed voor je baby?

  Om jouw kindje extra te ondersteunen in het leerproces is het aanschaffen van een loopwagen een goed idee. Waarom? Daar vertellen we je meer over in deze blog.

  30 september 2022
 • Fabulous Mama of the Year

  Wauw! Kim Kötter is uitgeroepen tot Fabulous Mama of the Year! Hoe geweldig is dat? Fabulous mama kwam langs bij Kim thuis om haar te interviewen.

  14 september 2022
 • &C magazine op bezoek bij Poespas!

  &C magazine is op bezoek geweest bij ons, Poespas, op kantoor om Kim te interviewen over haar favoriete kickstart. Hoe zag de kickstart van Poespas eruit en wat is Kim haar ultieme tip voor een kickstart in de ochtend?

  14 september 2022
 • Waar let je op bij het kopen van eerste stap-schoentjes?

  De eerste schoentjes van je mini-me zijn super belangrijk! Waarom? Omdat de voetjes de allerbeste ondersteuning nodig hebben! Met name in de beginfase maar uiteraard ook daarna. Zorg dus dat je hier extra aandacht aan besteed zodat je kindje in een later stadium geen last krijgen van voetproblemen. Maar waar moet je dan precies op letten bij de aankoop van de eerste stap-schoentjes? Een veelgestelde vraag en daarom vertellen wij je hier graag meer over in onze blog.

  1 augustus 2022
 • De perfecte wedding items shop je bij Poespas.nl!

  Yay! Het bruilofts seizoen is weer in volle gang en daar worden wij natuurlijk helemaal blij van! De liefde vieren samen met vrienden en familie, dat zijn de leukste feestjes als je het ons vraagt. Voor deze speciale gelegenheden wil je natuurlijk ook een nieuwe outfit, zowel voor de kids als voor jezelf. En laten we bij Poespas nou allerlei leuke en geschikte opties voor hebben! Je vindt bij ons alles op één webshop.

  14 juli 2022
 • Summer musthaves van Poespas voor in je koffer!

  Yes, de vakanties staan weer voor de deur! Wat een heerlijk vooruitzicht, nietwaar? Maar je kent het wel, de inpakstress begint dus ook weer. Elk jaar is het weer hetzelfde liedje. Wat neem ik dit jaar allemaal mee? Of beter gezegd; wat zijn nou dé musthaves om mee te nemen voor op vakantie en mogen dus echt niet ontbreken in je koffer? Wij van team Poespas helpen je hier een handje bij!

  8 juli 2022
 • POESPAS X WILDRIDE

  Wanneer jouw kindje kruipt of al zelfstandig loopt zijn er toch momenten waarop ze daar zelf even geen zin meer in hebben. Deze reversible heup draagzak is de ultieme opvolger van de standaard buikdrager én daardoor een echte musthave voor je vakantie + dagje uit.

  17 mei 2022
 • Wianda’s ervaring met de dubbele Elvie borstkolf

  Ik kan het heel spannend maken, maar het is gewoon een top ding. Hij is krachtig, makkelijk schoon te maken en doet wat hij moet doen, maar dan zo efficiënt en stil mogelijk.” – Wianda Bongen

  20 april 2022
 • Kim Kötter: ervaring stille elektrische borstkolf

  “Ik heb echt alles van stal gehaald om dit ding in Nederland te krijgen toen ik zwanger was. Deze kolf die wil je hebben. Dit is precies wat ik al jaren roep dat ontwikkeld had moeten worden.” – Kim Kötter

  1 maart 2022
Copyright © 2022 Poespas. Alle rechten voorbehouden