Blog

 • Poespas x Lab paint

  We bezoeken Kim bij haar thuis voor een gesprek over haar interieurstijl en de gedachtegang achter de gemaakte kleurkeuzes en de combinatie met uitgesproken behang van Poespas. Het gezin woont in Loosdrecht, waar het huis grenst aan de groene rand van de Loosdrechtse Plassen. "Dit huis is totaal anders dan het vorige huis. De vorige woning was met heel veel hout en veel meer kleur; groen én rood enzo. Maar hier is alles anders, écht wat past bij het huis."

  5 maart 2024
 • Ontdek onze eigen, unieke Poespas behangen!

  Wist jij dat wij binnen Poespas onze eigen, unieke behangen hebben? 

  9 november 2023
 • Preggy-proof favorieten van Kim

  Hey mommy to be,
  Ben jij in verwachting van een mooi wondertje en wil jij er modieus uitzien in comfortabele kleding? Dat is zeker mogelijk met onze preggy-proof items. In deze blog delen wij Kim haar top 10 favoriete Poespas-preggy-proof items! 

  27 oktober 2023
 • Autumn is here!

  Lieve Poespassers, 
  Gezien de eerste regenachtige dagen alweer zijn geweest en de zomer officieel ten einde loopt, is het tijd jouw garderobe opnieuw in te richten voor het najaar. Nu horen we je denken: wat wordt trend dit najaar op het gebied van stijl en kleur? En hoe match ik dat met elkaar? Geen zorgen! In deze blog zullen we je een handje helpen om jouw garderobe te vullen met de nieuwste trends, die je uiteraard koopt bij je favorite store: Poespas!

  20 oktober 2023
 • Behang onderzee

  Hierbij een paar prachtige babykamertjes met een van onze nieuwe behangen: behang Onderzee. Het babykamer en kinderkamer behang hebben we in de kleur blauw en beige. Allebei even mooi!

  17 augustus 2023
 • Morning bird behang!

  Jessica heeft bij ons deze prachtige op maat gemaakte Morning bird behang besteld. Het ontwerp is perfect boven het ledikantje geplaatst, hierdoor komt de morning bird heel mooi naar voren.

  15 augustus 2023
 • Poespas x Made for Moments | Geboortekaartjes

  Wat zijn we blij en trots! In samenwerking met Made for Moments hebben we een eigen geboortekaartjes collectie ontworpen. 

  1 augustus 2023
 • De prachtige babykamer van Imane

  Wauw, wauw, WAUW!

  Imane stuurde deze prachtige beelden van ons Morning bird behang op de nieuwe babykamer van haar kleinste. Als alle kleuren in de kamer bij elkaar passen komt ons behang nóg mooier uit, hier worden wij heel enthousiast van. 

  23 juni 2023
 • Review behang vrouw van Madelon!

  Happy customer Madelon deelde haar ervaring met ons!

  7 juni 2023
 • Review familie Nijhof; Kinderkamers vol Poespas behang!

  De familie Nijhof is in hun huis all-out gegaan met ons Poespas behang! 
  Verschillende kinderkamers zijn prachtig aangekleed met ons behang. Voor de jongste van bijna 6 heeft de familie gekozen voor Lola beige behang aan de ene wand, waarin bijna al onze signatures in verwerkt zijn, en Sweet rainbow aan de andere wand. Deze combinatie is zo mooi!

   

  31 mei 2023
 • Review Giraffe behang van Melissa

  Melissa deelde met ons deze prachtige foto met een prachtige tekst!

  23 mei 2023
 • Trends & Tips voor het bruiloft seizoen 2023!

  Ola dames!

  Het bruiloft seizoen is in volle gang en dat betekent dat we ons kunnen verheugen op romantiek, feesten en liefdesverhalen die ons hart sneller doen kloppen. Of je nu een ervaren bruiloftsgast bent of wanneer dit je allereerste keer is, deze blog is jouw ultieme gids om te schitteren op elk bruiloftsfeest dat je bijwoont. Beleef een zomers avontuur vol stijl, vriendschap en onvergetelijke mensen.

  22 mei 2023
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden