Retourneren

Wat wil je retourneren?

Producten retourneren

Is de maat niet goed of voldoet het artikel niet helemaal aan je verwachtingen? Bij Poespas kun je gemakkelijk jouw aankoop binnen 14 dagen retourneren. De verzendkosten t.w.v. €5,25 betaal je zelf.

Via de volgende knop kun je je retour aanmelden en een verzendlabel uitprinten:

Het is belangrijk dat het artikel in originele staat verkeert (inclusief kaartjes en ongebruikt/ongedragen) en goed verpakt verstuurd wordt. Beschadigde of aangebroken artikelen kunnen niet retour genomen worden.

Wat gebeurt er als ik mijn retour opgestuurd heb?

Nadat wij het product in goede staat hebben ontvangen, wordt het terug te betalen bedrag binnen 14 kalenderdagen overgemaakt naar hetzelfde rekeningnummer als waarmee de bestelling betaald is.

Lukt het je niet om je retour aan te melden? 

Valt jouw artikel nog binnen het retourtermijn? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@poespas.nl. Natuurlijk ook voor andere vragen en opmerkingen.

We helpen je graag verder!


behang retourneren

Heb je behang bij Poespas besteld maar ben je niet helemaal tevreden? Het is alleen mogelijk om standaard afmetingen van behang aan ons retour te sturen. Let wel op dat het behang retour gestuurd moet worden naar ons hoofdkantoor: Najaarsweg 13, 7532 SK Enschede. 

Heb je een custom made behang besteld? Helaas kan dit niet retour gestuurd worden. Onder een custom made behang vallen behangen die gespiegeld zijn en behangen waarvan men zelf de afmetingen door heeft gegeven. 

Meer weten? Lees het volgende bestand door voor meer informatie: Poespas behang informatie. 

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem eens een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met klantenservice@poespas.nl

Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden