Behang babykamer

Gaan jullie binnenkort de babykamer inrichten en kan deze wel een leuk kleurtje of behang gebruiken? Neem dan eens een kijkje tussen onze geweldige soorten behang. Hiermee fleur je de kamer in één keer op! Hou jij van een drukke print voor op je babykamer of ga je toch liever voor een iets rustigere print? Van Behang Giraffe en Behang Wereldkaart tot Behang Marble Sky, Behang Light Feathers en ons nieuwe Jungle behang. Keuze genoeg in ieder geval bij Poespas.nl! 

Artikelen 1 tot 24 van 40 totaal

Filters
 • Nieuw
 • Prijs: laag naar hoog
 • Prijs: hoog naar laag
 • Best Sellers
 • Productnaam
Nieuw
 1. Behang Botanical Blossom
  € 199,00
 2. Behang apen
  € 199,00
 3. Behang Vrouw
  € 199,00
 4. Behang Geometrisch
  € 199,00
 5. Behang Dino
  € 199,00
 6. Behang Nepal
  € 199,00
 7. Behang Beren
  € 199,00
 8. Behang Vintage flowers
  € 199,00
 9. Behang Dried flowers
  € 199,00
24
 • 24
 • 36
 • 48
 • Alles
per pagina

Ga aan de gang met de Kamer van je Kleintje met ons babykamer behang.

Wil je de babykamer omtoveren tot een prachtige en rustgevende ruimte voor je kleintje? Bekijk dan onze prachtige collectie babykamer behang. Bij Poespas hebben we een uitgebreide collectie stijlvol behang, speciaal ontworpen voor ouders die op zoek zijn naar kwaliteit, veiligheid en een unieke uitstraling.

Duurzaam behang

Ons babykamer behang is niet alleen prachtig om te zien, maar ook duurzaam en veilig. We begrijpen dat ouders alleen het beste willen voor hun kinderen. Daarom voldoet ons behang aan strenge veiligheidsnormen en is het gemaakt van PVC-vrij en milieuvriendelijk materiaal die vrij zijn van schadelijke stoffen. Zo kun je met een gerust hart de babykamer inrichten.

Behang op de babykamer met dierenpatroon

Met ons behang kun je de verbeelding van je kind stimuleren en zelf een persoonlijke touch geven aan de kamer. Speciaal voor de babykamers en kinderkamers ontwerpen we vaak behang met dieren erop. Het is bewezen dat dieren een rustgevend effect hebben op baby's en kinderen. Hier dragen wij natuurlijk graag aan bij.
Ga je liever voor een wat rustiger effect? Kies dan voor onze Morning bird of Desert Animals behang.

Ons behang

Bij Poespas begrijpen we ook dat gemak belangrijk is voor drukke ouders. Daarom is ons behang ontzettend makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Met duidelijke instructies en gebruiksvriendelijke materialen kun je in no-time de kamer van je kleintje transformeren. En als je toe bent aan een nieuwe look, kun je het behang moeiteloos droog verwijderen zonder schade aan de muren.

 

Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden