Review familie Nijhof; Kinderkamers vol Poespas behang!

31 mei 2023
Morningbird behang

De kinderkamers met Poespas behang! ♥ 

De familie Nijhof is in hun huis all-out gegaan met ons Poespas behang! 
Verschillende kinderkamers zijn prachtig aangekleed met ons behang. Voor de jongste van bijna 6 heeft de familie gekozen voor Lola beige behang aan de ene wand, waarin bijna al onze signatures in verwerkt zijn, en Sweet rainbow aan de andere wand. Deze combinatie is zo mooi!

Op de andere kamer staat onze morningbird behang te shinen! Doordat dit een grote wand betreft, komt het totale ontwerp super mooi uit, vinden wij zelf!

Wij zijn altijd benieuwd hoe het aanbrengen van het behang is bevallen. Is dit zelf aangebracht of hebben ze het laten doen? De man des huizes is zelf aan het behangen gegaan, en zoals verwacht is hij super enthousiast over het gemak en de kwaliteit: "Manlief was zeer te spreken over de kwaliteit van het behang, waardoor het 'makkelijk' en goed te behangen is."

En het leuke van kinderen is toch altijd wel hun eerlijke en ongefilterde mening. "En mijn dochter van bijna 6 is zo blij met haar regenboog en haar mooie Lola behang. Uiteraard heeft de kleinste van 10 maanden haar mening nog niet uitgesproken, maar iedereen die komt kijken vindt het prachtig!"Op de andere wand ons prachtige Sweet rainbow behang!

Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden