Preggy-proof favorieten van Kim

27 oktober 2023
Preggy-proof favorieten van Kim

Set Liva
Set Liva is zo stretchy, dat hij meekan tot aan week 40 van jouw zwangerschap! De flared broek en top zijn gemaakt van enorm rekbaar materiaal. De stof schijnt ook niet door! Een heerlijk zittende set waarmee jij ook nog eens super trendy voor de dag komt. 

Hey mommy to be,
Ben jij in verwachting van een mooi wondertje en wil jij er modieus uitzien in comfortabele kleding? Dat is zeker mogelijk met onze preggy-proof items. In deze blog delen wij Kim haar top 10 favoriete Poespas-preggy-proof items! Genoeg van onze kledingstukken zijn te dragen tot aan het einde van jouw zwangerschap. Dankzij onderstaande items creëer jij een trendy look die heerlijk zit voor jou en de baby!

Flared Kira
Deze flared Kira hebben we beschikbaar in 3 leuke prints. Ze zijn gemaakt van 95% polyester en 5% spandex. Dankzij de elastische band aan de bovenkant, rekt de broek helemaal mee met jouw omvang. Ideaal dus wanneer er een kleintje op komst is! We raden je wel aan om een maat groter te bestellen dan je normale maat, zodat je extra lang kan genieten van je flared broek. Combineer hem bijvoorbeeld met Blouse Amara voor een complete look. 

Flared legging Anna / Erica - Stieglitz
We kunnen niet genoeg flared leggings in de kast hebben, maar de flared leggings van Stieglitz zijn een echte musthave in jouw zwangerschap. De broeken zijn extra lang geproduceerd, waardoor je ze lekker hoog kunt optrekken. Dankzij de elastische band rekt de stof mee met jouw buik. Een lekker zittende, maar moderne broek die je leuk kunt combineren met bijvoorbeeld trui Nena of T-shirt Lois. Op bovenstaande afbeelding draagt Kim flared legging Anna.

Jacket Holly
Wauw, jacket Holly is op zichzelf al zo’n prachtig jasje in kimono-stijl met een corduroy-look! Maar, dankzij de losse pasvorm en wijde mouwen, is hij mega preggy-proof. De ceintuur kan je geheel verstellen op jouw voorkeur, waardoor je het jasje tot lang in jouw zwangerschap kan dragen. Combineer hem bijvoorbeeld met de zwarte Stieg flared legging voor optimaal comfort. 

T-shirt Lois
Dit t-shirt Lois is dankzij haar oversized vorm een ideale aanvulling in de mommy-to-be-kast. Wat het ideale is aan dit shirt, naast dat het een geweldige kleur heeft met mooie opdruk? Je kan hem na jouw zwangerschap gewoon weer aan als oversized t-shirt. Dat is namelijk een trend!  

 


Jas Maen

Gezien de herfst alweer begonnen is, is het ook tijd voor een preggy-proof jas! Mantel Maen heeft 4 hogere drukknopen ter hoogte van de borst, waardoor jouw buik alle ruimte heeft om te groeien! Je knoopt de ceintuur zo strak of los als jij zelf wilt. Heerlijk comfort voor jou en je baby, terwijl je er ook super trendy en warm bijloopt!

 

 

 

Jurk Lauren | Groen | Refined Department
Trendy, comfort en preggy-proof: dan denk je aan jurk Lauren uit onze nieuwe Refined Department collectie. De jurk is comfortabel en rekbaar maar ook gemaakt in een grotere fit, waardoor jouw buik voldoende ruimte heeft in deze jurk. 

Jurk Roby
Jurk Roby is een prachtige, lange jurk die we in verschillende kleuren in onze collectie hebben. Dankzij de one size fit, is de jurk absoluut preggy-proof. Ideaal in de zomer, maar ook leuk te dragen in de herfst met een jasje of trui erover. 

Blazer Gemma | Neon Lime | Colourful Rebel
Blazer Gemma van Colourful Rebel heeft een echte oversizede fit, waardoor hij preggy-proof is. Je combineert de blazer met bijvoorbeeld een flared naar keuze, of met een preggy-proof jurk! Je kunt de blazer tot lang in je zwangerschap dragen, omdat je hem leuk open draagt zonder de knopen te sluiten!

   

Preggy Proof onderkleding
Naast alle mooie items die we al hebben gedeeld in deze blog, is het ook belangrijk dat jouw onderkleding preggy-proof is! Zo bieden wij onder andere voedings-BH’s aan, supporting shorts en nursing pads. Onze eigen Poespas-collega’s, en Kim zelf, kunnen met jullie delen dat deze items mega lekker zitten. Onder ons tabblad lingerie vindt je nog veel meer opties! 

Mocht je vragen hebben over onze items, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of stuur ons een berichtje op de socials. Wij wensen jou in ieder geval een hele fijne zwangerschap toe en al het geluk voor jullie kleine wondertje!

Liefs, 
Poespas

  1. Jas Maen | Zwart
    € 112,00
    Niet op voorraad
  2. Flared broek Kira | Ovaal print
    € 40,00
  3. Flared broek Kira | Beige/Zwart Diamond
    € 40,00
  4. Flared broek Kaja | Beige/taupe leopard
    € 34,00
  5. Flared legging Emilia | Red hearts | Stieglitz
    € 98,00
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden