Ontdek onze eigen, unieke Poespas behangen!

9 november 2023
princessen behang

Hi trouwe Poespas volger,
Dat wij bij Poespas alle favorieten voor jou selecteren op het gebied van dameskleding, herenkleding, kinder- en babykleding en woonaccessoires was je waarschijnlijk nog niet ontgaan. Maar wist jij dat wij binnen Poespas ook onze eigen unieke behangen hebben? 

De start van onze behangen

In de corona tijd hebben wij onze Poespas-behangen gelanceerd. Waarom? Omdat wij, Kim en Lisette, geen enkel behang konden vinden wat bij ons interieur zou passen. Wij waren beiden geen fan van felle kleuren en patronen in behang. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de lelijke lijnen van de behangstroken. Genoeg redenen om geen behang te nemen, zou je denken, terwijl behang onwijs modieus en trendy kan zijn in jouw woon-slaap- of badkamer. Behang geeft namelijk veel warmte en eigenheid aan een huis. Soms is behang bijna een kunstwerk aan de muur! Om die reden moesten we wel gaan nadenken over onze eigen unieke behangen. 

Kim werd verliefd op de designs van Dennis van der Zanden en kwam met hem in contact. Na uren zitten, sparren en zweten hebben wij samen onze ideeën kunnen verwezenlijken. We startten met ons eerste behang, dat een mega succes bleek te zijn. Niet alleen wij, maar heel veel anderen konden het juiste behang niet vinden. Al snel voegden wij kunstenares Jet Ebeltjes toe aan onze inspiratiebron en sparringsessies. Jet schildert of tekent alles met de hand. Tegenwoordig werken Jet en Dennis veel samen om nog meer unieke behangen voor ons te creëren. 

Onze behangen: speciaal voor jou op maat

Bij Poespas bieden wij jou een behang aan wat volledig naar jouw wens is. Naast dat we uiteraard elk behang in jouw gewenste afmetingen kunnen leveren en prachtige unieke designs hebben, zijn er nog veel meer aspecten wat ons behang zo bijzonder maakt. 

Wij maken behang letterlijk op maat en bedenken een oplossing voor jou. Staat er bijvoorbeeld een giraffe op het standaardontwerp? En valt daarmee de giraffe net achter de kast op de kinderkamer? Dan passen wij het ontwerp handmattig voor je aan! Wil je liever een dier of item uit het behang gespiegeld hebben? Of heb je een schuine wand waarop het behang moet worden geplaatst? Dit zijn allemaal vragen waar wij voor jou een oplossing voor hebben. Wil je het schatkaart behang laten doorlopen op twee muren of op het plafond, zodat het sprookje compleet wordt voor jouw kind? Wij denken met je mee! 


Heb je last van akoestiek in huis en wil je dat het behang je gaat helpen om het geluid te dempen? Of wil je behangen in jouw badkamer, net zoals Kim heeft gedaan in haar nieuwe woning? Dan kunnen wij drukken op een ander soort papier. Vraag ons gerust naar de opties hierin. 

In de spotlight: kinderkamer-behang

In deze blog willen we je kennis laten maken met een aantal van onze gloednieuwe kinderkamer behangen. Wat maakt behang, naast een mooie en stijlvolle toevoeging, nog meer zo belangrijk in een kinderkamer? Het toevoegen van behang aan de kinder- of babykamer is niet alleen een geweldige manier om de kamer te verfraaien, het kan ook de verbeelding van je kinderen stimuleren. Met onze unieke, levendige en speelse ontwerpen kunnen kinderen zich voorstellen dat ze in hun eigen fantasiewereld leven en avonturen beleven met de dieren, omgeving en personages op het behang. Het kan ook een geweldige manier zijn om een ​​leeromgeving voor kinderen te creëren, omdat het behang kan dienen als een visueel hulpmiddel om dieren, kleuren en andere educatieve concepten te herkennen en te benoemen. Veiligheid, vertrouwen, warmte en geborgenheid zijn keywords voor onze kinderkamer behangen. 

Behang Schatkaart: Leuke aanvulling voor de baby of kinderkamer!

Ons nieuwe schatkaart behang is een levend kunstwerk. Dit behang is namelijk handgeschilderd door een van onze favoriete illustrators: “ Jet Illustrates”. De met de hand geschilderde details voegen een unieke look aan dit design. De basiskleuren van het behang zijn beige/zand, waardoor het gemakkelijk past in elke soort kamer! Laat jouw kind zijn fantasie verwerkelijken en op zoek gaan naar de schatkaart, in zijn/haar eigen kamer. 

Behang voetbal

Is jouw zoon of dochter he-le-maal weg van voetbal? Dan vrees je natuurlijk voor dat felgroene behang waar je ogen nog net niet van dichtknijpen. Gelukkig hebben wij een stijlvol behang ontworpen voor de echte voetbalfan die geen pijn doet aan jouw ogen! In tegendeel zelfs. Laat jouw kind dromen van het worden van een profvoetballer met dit behang. We bieden dit behang aan in drie verschillende tinten, waaronder: groen, blauw en taupe.

Behang Sprookjeskasteel: Waan je als in een droomwereld met dit prachtige prinsessen behang!

Sprookjes, prinsessen, kastelen, vlinders en taarten: het zit allemaal in dit unieke sprookjeskasteel behang. Er valt zoveel te ontdekken op dit behang voor jouw zoon of dochter: van de picknickplek tot aan de geheime deuren in de boom. Deze details leiden tot de allerleukste fantasie. Het behang kent veel neutrale kleuren met wat roze en groene accenten. Een echt sprookje voor bij jou thuis, op de muur


Behang Astronaut

Op een missie naar de ruimte voor het vinden van nieuwe planeten? Wow, tijdens die reis kom je veel tegen zeg! In ons astronauten behang kan jouw zoon of dochter zich mee laten nemen in de fantasie van onze ruimte. Ons heelal, de ruimte, is de laatste grens en al voor  miljoenen mensen een fascinerend ontwerp. Geen wonder dat een astronauten behang een populaire keuze is voor een kinderkamer! 


 

Het scheelt dat Kim net een verhuizing achter de rug heeft en Lisette een verhuizing voor de boeg heeft. Hierdoor denken zij steeds weer na over welk behang missend is. Wist je dat in elk vertrek in het nieuwe huis van Kim, behang van Poespas te zien is? 


Kim heeft nog een mooie tip voor jou als trouwe lezer:
Twijfel je over welk behang mooi staat in jouw huis? Kijk dan goed naar de lichtinval van de kamer en bedenk welke kleuren daar goed bij zouden kunnen matchen. Welke wand is het meest geschikt om te gaan behangen? Houd daarin bijvoorbeeld rekening met je inrichting en interieur. Zo sla je bijvoorbeeld niet de hoofdrolspeler van het behang op de kamer van jouw kind over, omdat er net een hoog bed aan de wand komt. Stuur ons gerust een berichtje als je twijfelt!” 

 

Naast al onze prachtige behangen, bieden wij ook behang aan in de vorm van cirkels! Je vindt ze op onze website onder de behangcirkels.

Wist je ook dat onze ontwerpen ook doorgevoerd worden in vloerkleden en geboortekaartjes? Gelukkig komt er nog veel moois aan! Mede omdat de vraag zo ontzettend groot is! 


Heb je een specifieke vraag over een van onze behangen/designs? Stel ze gerust via onze klantenservice! Heb jij een van onze prachtige behangen besteld en in huis hangen? Stuur ons dan vooral een foto van jouw inrichting, zodat we meer mensen kunnen inspireren. 

Liefs,
Poespas

 1. Behang Circle of Life | Tiger | Jungle Collection
  € 199,00
 2. Behang Pastel Planets
  € 199,00
 3. Behang Boho Feathers
  € 199,00
 4. Behang Circus | Pastel
  € 199,00
 5. Behang Lazy Luiaard | Jungle Collection
  € 199,00
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden