De prachtige babykamer van Imane

23 juni 2023
morning bird behang kinderkamer

De prachtige babykamer van Imane!

Wauw, wauw, WAUW!

Imane stuurde deze prachtige beelden van ons Morning bird behang op de nieuwe babykamer van haar kleinste. Als alle kleuren in de kamer bij elkaar passen komt ons behang nóg mooier uit, hier worden wij heel enthousiast van. 
Doordat de kamer ingericht is met neutrale kleuren, en goede accessoires, komen de gouden accenten van het behang heel mooi naar voren.
Bekijk hieronder de beelden en wordt net zo enthousiast als dat wij zijn. Imane, bedankt voor deze mooie beelden. ♥Handige tips voor ons behang:

  • Haal het behang enkele dagen voordat je gaat behangen uit de verpakking. Leg de banen losjes naast elkaar en scan of alles klopt. Zo weet je zeker dat jij (of een ander) niet op de dag van het behangen onverwachts voor verrassingen komt te staan. Door de banen even op de grond te laten rusten, rollen deze ook minder snel omhoog tijdens het verwerken.
  • Vliesbehang kan niet krimpen. Vliesbehang kan alleen uitzetten wanneer er gebruik wordt
    gemaakt van onjuiste behanglijm samenstellingen. Om dit te voorkomen adviseren wij daarom Perfax kant & klare behanglijm te gebruiken. Deze lijm bevat de juiste samenstellingen voor de kwaliteit van het Poespas vliesbehang. Heb je de juiste lijm in huis?
  • Maak gebruik van een schone doek en schoon gereedschap voordat je gaat beginnen met
    behangen. Was je handen grondig. Zo blijft jouw mooie behang ook mooi!

  1. Behang Vintage flowers
    € 199,00
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden