Morning bird behang!

15 augustus 2023
Behang-babykamer
morning bird behang morning bird behang

Prachtige kleuren in deze babykamer!

Jessica heeft bij ons deze prachtige op maat gemaakte Morning bird behang besteld. Het ontwerp is perfect boven het ledikantje geplaatst, hierdoor komt de morning bird heel mooi naar voren. Naast dat Jessica deze prachtige foto's met ons heeft gedeeld, is het ook prachtig om te zien dat de kleuren allemaal heel mooi samen komen met ons behang in deze babykamer. Wij worden altijd enthousiast als klanten blij zijn met ons behang, en als deze foto's dan in onze inbox terecht komen, kunnen we niet anders dan hier een leuke blog over schrijven natuurlijk. 

Jessica heeft perfect ingespeeld op de trendkleuren van dit jaar door veel zachte, rustgevende beige kleuren te gebruiken. 


Ons behang in vele variaties!

Omdat elk persoon uniek is, ontwerpen wij als Poespas natuurlijk niet alleen een standaard behang! Heel veel van onze behangen zijn in verschillende kleuren te bestellen. En elk behang kan helemaal op maat gemaakt worden op jouw wensen! 

Wanneer een hele muur behangen niet de voorkeur heeft, hebben wij ook onze behangcirkels. Deze komen eigenlijk overal en in elke kamer tot hun recht. Al onze behangcirkels hebben een standaard doorsnee van 145cm.Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden