verzenddoos Voor 23:30 besteld = vandaag verzonden

ster Elke week nieuwe items

klok Gratis verzending vanaf € 50,- in NL & BE

verzenddoos Voor 23:30 besteld = vandaag verzonden

ster Elke week nieuwe items

klok Gratis verzending vanaf € 50,- in NL & BE

€ 79,00
SKU
25544.10

2e Trimester | MOMPWDR

Tweede trimester supplementen
Artikelnummer: 25544.10
Categorieën: Alle producten, Dames, Shop, Google Shopping, Shop per collectie, Alle producten, Merken, Mama, Supplementen, MOMPWDR
Tags: Zwanger, Zwangerschap

Vind jij je tussen de 14 - 27 weken zwangerschap? Dan zijn deze voedingssupplementen de beste ondersteuning voor jou en je baby. MOM PWDR 2nd TRIMESTER bevordert de aanleg van gezonde botten, spieren en hersenen van de baby. Daarnaast vergroot het de kans op een gezonde zwangerschap. 

2e Trimester | MOMPWDR
€ 79,00
Afbeelding 1
Afbeelding 2

Productbeschrijving

Wil je zwanger worden of ben je zwanger dan is het super belangrijk om gezond te eten en om extra vitamines en mineralen binnen te krijgen. Zo kun jij jouw lichaam en de ontwikkelingen van jouw baby zo goed mogelijk ondersteunen.

Maar waarom is dit nou zo belangrijk?

Nou, al zou je heel gezond eten, bijvoorbeeld vijf stukken groente per dag, dan nog kom je niet aan de hoeveelheid vitamines en mineralen wat jouw lichaam nodig heeft. Zeker wanneer je zwanger wilt worden of wanneer je zwanger bent, vinden er allerlei veranderingen plaats. Zo'n heel kindje wordt helemaal ontwikkeld. Om dat in goede banen te laten leiden, is het super belangrijk om de juiste nutriënten binnen te krijgen. Nu biedt MOM PWDR de beste ondersteuning voor wanneer je zwanger wilt worden, je zwanger bent of net bent bevallen. In de meest natuurlijke vorm van vitamine en mineralen, precies afgestemd op de fase waarin jij je bevindt ♡

Wil je zwanger worden? Dan is er een samenstelling aan vitamines en mineralen om jouw fertiliteit te ondersteunen, je eicelkwaliteit te ondersteunen en de beste start te geven aan je zwangerschap.

Ben je zwanger, dan wordt er onderscheid gemaakt in drie verschillende trimesters. Eerste, tweede en derde trimester. Waarbij in ieder trimester weer andere punten belangrijk zijn. En in iedere fase is er een nieuwe samenstelling zodat jouw baby de beste ondersteuning krijgt aan vitamines en mineralen en ook jijzelf.

Meer informatie
Kleur Wit
Kleur Wit
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden