€ 17,00
SKU
11960.80

Nijntje kiekeboe

Artikelnummer: 11960.80
Categorieën: Alle producten, Baby, Speelgoed, Kids, Spelen, Kim's favorieten, Shop, alles, Bestsellers, Little gifts baby & kids, Overig, Cadeautips 1 jaar, Cadeaus voor kids, Cadeaus voor baby's
Tags: Cadeautip, Speelgoed, Kids, Baby

Speel je ‘kiekeboe’ met je baby dan kirt hij het uit en kan hij er geen genoeg van krijgen. Grote kans dus dat dit jullie favoriete spelletje is. Maar wist je dat ‘kiekeboe’
spelen niet alleen leuk, maar ook leerzaam is voor je baby? Van pasgeboren baby’s tot peuters en zelfs oudere kinderen: kiekeboe is een geweldig spelletje. Niet alleen omdat het leuk is om met je kind te doen, maar het stimuleer ook nog eens de zintuigen en de sociale en motorische ontwikkeling van je kind, het traint hem om met z’n ogen dingen te volgen en – niet onbelangrijk – zorgt ervoor dat je kind gevoel voor humor ontwikkelt. En heeft je kind rond de zes maanden objectiepermanentie ontwikkelt, dan leert het je kind dat dingen die hij niet ziet, niet écht verdwenen zijn. Zo helpt het spelletje je kind om te gaan met verlatingsangst.

Het spel gaat als volgt:
Verstop nijntje onder een van de huisjes. Iedere 7 seconden roept ze: "Hihi!". Zodra het huisje van nijntje afgehaald wordt roept ze: "Kiekeboe!". Maak het spel moeilijker door er een extra huisje naast te zetten. Zo moet het kind luisteren om te raden waar nijntje verstopt zit. Voeg het derde huisje toe en hussel de huisjes om het nog moeilijker te maken!

Nijntje kiekeboe
€ 17,00

Productbeschrijving

  • Grappig weetje: niet alleen Nederlandse baby’s liggen in een deuk tijdens dit spelletje. Kiekeboe is wereldwijd en al eeuwenlang een hit onder alle baby’s. Best bijzonder volgens wetenschappers, want er zijn weinig spelletjes die zo universeel zijn.
  • Inhoud:

    • 3 kartonnen huisjes

    • Pratende Nijntje

    • Spelregels

  • Geschikt voor kindjes van ongeveer 1 t/m 4 jaar
  • Voedingstype: batterij
Meer informatie
Kleur Meerkleurig
Kleur Geel, Groen, Blauw, Meerkleurig
We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden