€ 29,95
SKU
2370.80

Niet het mooiste meisje van de klas | Kim Kötter

Artikelnummer: 2370.80
Categorieën: Cadeau, Boeken, Dames, Accessoires , Kim's favorieten, Shop, Cadeautips
Tags: Kim Kötter, Boek

Een openhartig boek vol levenslessen over een onzeker meisje uit Twente dat transformeerde tot een zelfbewuste vrouw van de wereld.

Een meisje dat zichzelf lelijk vindt en op school gepest is, wordt gekozen tot de Nederlandse Miss Universe. Het klinkt als een sprookje, maar het is het echte verhaal van Kim Kötter. Het meisje Kim moet als vrouw eerst nog wel afrekenen met de spoken uit haar verleden, voordat ze kan uitgroeien tot tv-persoonlijkheid en succesvol onderneemster in de lifestyle- en modellenwereld.

Kim Kötter, Eddy van der Ley

 

Niet het mooiste meisje van de klas | Kim Kötter
€ 29,95

Beschrijving

Kim Kötter timmert tegenwoordig aan de weg met haar Instagram account en YouTube-vlog: ‘Lekker veel hooi op de vork’. Volgers waarderen haar enthousiasme en positivisme, maar ze heeft van ver moeten komen. Eddy van der Ley heeft haar inspirerende levensverhaal opgetekend. Hij vertelt alles over haar lastige schoolperiode, de avances van beroemde popsterren, haar bijzondere band met de machtigste man op aarde, het moeizame ivf-proces dat ze doorliep met haar man (zanger en componist Jaap Reesema), de bijna-doodervaring van hun zoontje en de omgang met de vele online meningen van de zogenoemde moedermaffia. Een eerlijk en openhartig boek vol levenslessen over een onzeker meisje uit Twente dat transformeerde tot een zelfbewuste vrouw van de wereld.

Reviews

Review-Boek-Kim-1

Review-Boek-Kim-2

Review-Boek-Kim-3

Review-Boek-Kim-4

Review-Boek-Kim-5

 

 

 

 

 

Meer informatie
Kleur Meerkleurig
We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!
Copyright © 2022 Poespas. Alle rechten voorbehouden