Yes, de Liewood collectie staat online bij Poespas!

19 oktober 2022
liewood-kinderservies

Yeay, we zijn zo blij en trots om te mogen vertellen dat we het Deense merk Liewood aan onze collectie toe hebben mogen voegen! Toen we de collecties zagen waren we namelijk meteen op slag verliefd. De kleuren, materialen, vormen… wij houden ervan! Daarnaast gebruiken ze super mooie, unieke prints met een minimalistisch design. Dit is precies waar wij bij Poespas helemaal warm van worden! Wil je graag meer weten over het merk Liewood en wat wij bij Poespas hiervan verkopen? Je leest het verder in deze blog.

Waar komt het merk Liewood vandaan?

Om te beginnen starten we met wat achtergrondinformatie over het merk Liewood. In 2015 werd het merk opgericht door Anne Marie Lie Nielsen. Anne Marie is zelf ook moeder en weet als geen ander wat een moderne familie nodig heeft. Hier speelt ze enorm goed op in. Ze heeft een sterke passie voor design, esthetiek én het sterke geloof dat schoonheid in details zit. Elke collectie van Liewood ziet er weer schitterend uit door de mooie kleuren en het minimalistische design. Producten die generaties lang meegaan én die met elke collectie weer opnieuw met elkaar te combineren zijn. Wij vinden het helemaal geweldig!

Waar staat het merk Liewood bekend om?

Unieke producten maken, daar is het merk Liewood goed in! Sinds 2015 ontwerpen ze producten met het oog op de ‘Nordic design tradition’. Sterke producten die tegelijkertijd ook puur, simpel én uniek zijn. De missie van Liewood is om slow living te garanderen met hun producten. En nog veel belangrijker; dat deze producten generaties lang mee gaan! Het doel van oprichtster Anne Marie, mede doordat ze zelf ook moeder is, was om een uniek kinderinterieur concept te creëren waarbij kwaliteit en functionaliteit voorop staan. Dit is ook meteen de key voor de kinderartikelen die generaties lang meegaan. 

Sterke producten die tegelijkertijd ook puur, simpel én uniek zijn

Sterke producten die tegelijkertijd ook puur, simpel én uniek zijn

Liewood collectie bij Poespas

De Liewood collectie bij Poespas bestaat uit slabbetjes, borden, bekers, kinderkleding zoals hoodies, beanies en alles wat je nodig hebt als je met de kids op skivakantie gaat, spelletjes en items voor de kinderkamer. Alle textiel items van het merk Liewood zijn gemaakt van organische, gerecycleerde materialen en zitten daardoor heerlijk zacht. Jullie kleintje wil straks niet meer anders! Het speelgoed van Liewood is functioneel, licht en makkelijk om schoon te maken. Daarnaast maken ze ook geweldige eetsets en bestek die super handig én veilig zijn. Ze kunnen tegen een stootje en mogen gewoon in de vaatwasser. Ideaal toch? Eigenlijk kunnen we alleen maar positieve punten noemen over alle items van Liewood.

Hoe is het materiaal van de producten van Liewood?

Alle items van Liewood zijn gemaakt van materiaal met een hoogstaande kwaliteit waardoor de producten van Liewood jarenlang meegaan. En dit is precies waarom wij bij Poespas helemaal fan van dit merk zijn! Wat onze favoriete producten op dit moment zijn? Eigenlijk kunnen we niet kiezen natuurlijk maar als we een paar producten uit moeten zoeken, kiezen wij, helemaal in deze tijd van het jaar, voor heerlijke regenlaarzen of waterschoenen, een rugzak of drinkfles ideaal voor school of een mooi kinderservies of bijtring voor je kleintje.

Op zoek naar een leuk kraamcadeau?

Ben jij op zoek naar leuke items voor je kids of tips voor een goed kraamcadeau? Liewood heeft het allemaal! En weet je wat zo leuk is aan Liewood? Dat ze er in elke collectie weer voor zorgen dat kleuren en prints goed te combineren zijn met elkaar. Door de minimalistische prints en het terugkeren van dezelfde kleuren in alle items. Daarom is het extra fijn en leuk om als cadeau te geven want iedere moeder wil alleen maar meer van het merk Liewood als ze er eenmaal van geproefd heeft! 


Wil je graag de hele collectie zien van Liewood bij Poespas? Neem snel een kijkje op deze pagina.

  1. Voetenzak Orion | Liewood
    € 108,50
  2. Kinderbord met vakjes Arne | Liewood
    € 33,00
  3. Drinkfles Yang 500 ml | Liewood
    € 29,50
  4. Opbergbak Hope | Liewood
    € 32,50
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden