Summer musthaves van Poespas voor in je koffer!

8 juli 2022
zwemkleding-studio-poespas

Yes, de vakanties staan weer voor de deur! Wat een heerlijk vooruitzicht, nietwaar? Maar je kent het wel, de inpakstress begint dus ook weer. Elk jaar is het weer hetzelfde liedje. Wat neem ik dit jaar allemaal mee? Of beter gezegd; wat zijn nou dé musthaves om mee te nemen voor op vakantie en mogen dus echt niet ontbreken in je koffer? Wij van team Poespas helpen je hier een handje bij!

Zwemkleding van Poespas voor papa's en kids

We beginnen als eerste met de zwemkleding. Dit is natuurlijk één van de eerste dingen die je inpakt wanneer je naar een zonnige vakantiebestemming gaat. Bij Poespas hebben we voor dames, heren en kinderen zwemkleding. Zowel matchende items voor vader en zoon/dochter als prachtige badkleding voor dames. Zie bijvoorbeeld deze leuke zwemshort voor papa’s en voor boys, een UV zwempak of UV suit voor girls én een UV Zonnehoed in het thema Undersea world. Hoe leuk is dat? Zie jij je vriend of man al matchen met jullie kids? Echt te cute! 

Ook hebben we ook een aantal bijpassende zwemartikelen die ideaal zijn voor op vakantie. Denk hierbij aan waterschoentjes, die de ideale bescherming bieden tijdens het spelen op warme ondergronden zoals een (kiezel)strand, asfalt of tegels én tijdens het zwemmen en spelen in het water, maar ook zwembandjes verkrijgbaar in verschillende printjes, een grote zwemband, een zwemvest of puddle jumper. Niks is belangrijker dan de veiligheid van je kind in het water en laten deze items er ook nog eens erg gaaf uit zien met allerlei leuke printjes! 

Handgemaakte badpakken en bikini's van het merk Ani Ani voor dames

Liever geen matchende zwemkleding en op zoek naar een fijn badpak of bikini voor dames? Bikini Mykonos is Kim’s favoriet! Deze bikini is namelijk handgemaakt in Portugal van de beste materialen en fijnste stoffen die super lang meegaan.

De zwemkleding van het merk Ani Ani heeft een geweldige pasvorm waardoor vrouwen zich zelfverzekerd voelen in deze bikini en dat dus ook uitstralen naar de buitenwereld! Gaat jouw voorkeur toch uit naar een badpak? Kijk eens naar dit prachtige exemplaar Badpak Artemis. Doordat het badpak strapless is kun je er extra goed in zonnen zonder dat je allerlei bandjes in je lichaam hebt staan na een stranddagje. En weet je wat extra leuk is aan dit badpak? Je kunt het ook als beachwear item dragen, als top op bijvoorbeeld een jeans of rokje. Superleuk, toch?

De ideale zomer items voor dames

Nu we het toch over kleding hebben; hoe fijn is het als je kleding niet al te veel kreukelt in je koffer? Helemaal voorkomen lukt vaak niet, maar het is wel fijn om een aantal items mee te nemen waarvoor je geen strijkijzer, stoomapparaat of stijltang (a’la Lisette Lubbers) voor nodig hebt.. Een goed ‘anti-kreukel’ voorbeeld is deze geweldige Jurk Khloe, verkrijgbaar in wit en in mintgroen, of bekijk bijvoorbeeld dit heerlijke setje Blouse Chloe samen met Rok Mikki van het merk Refined Department. Deze stof is lekker luchtig en blijft geheel kreukelvrij. 

Nu we het toch over kleding hebben; hoe fijn is het als je kleding niet al te veel kreukelt in je koffer? Helemaal voorkomen lukt vaak niet, maar het is wel fijn om een aantal items mee te nemen waarvoor je geen strijkijzer, stoomapparaat of stijltang (a’la Lisette Lubbers) voor nodig hebt..

Een goed ‘anti-kreukel’ voorbeeld is deze geweldige Jurk Khloe, verkrijgbaar in wit en in mintgroen, of bekijk bijvoorbeeld dit heerlijke setje Blouse Chloe samen met Rok Mikki van het merk Refined Department. Deze stof is lekker luchtig en blijft geheel kreukelvrij. Ook hebben we andere geweldige anti-kreukel zomerjurkjes online staan zoals de Celine printed dresses, Jurk Rylie, Jurk AmyLee Maxi en Mini of bijvoorbeeld deze geweldige Partydress Yade voor een avondje uit. Geen jurkjestype? We hebben ook heerlijke, luchtige pakken en blouses zoals dit zebra pak, tropical pak, blouse Iris of short en blouse Fay. Allemaal ideale zomer items die niet mogen ontbreken (en kreuken) in je koffer als je het ons vraagt! 

Speelgoed voor de kids

Met alleen zwemkleding en gewone kleding kom je er natuurlijk niet op vakantie. En al helemaal niet op een familievakantie want zonder speelgoed ga je als ouder de deur niet uit, toch? Zie deze te leuke speelgoed emmer in combinatie met de hark en schep eens. Dit is toch helemaal geweldig voor de kids op het strand? En hou jij zelfs ook wel van een spelletje tussendoor? Met deze leuke tafeltennisset kun jij je kids of de buren op de camping uitdagen voor een potje tafeltennis!  

Naast het relaxen, zwemmen en samen eten is het soms ook fijn om een activiteit te doen. En om voor jezelf het ultieme vakantiegevoel nog wat meer naar boven te halen is het toch super fijn om er ook nog een lekker muziekje bij op te kunnen zetten? Heerlijk op het strand, op de camping tijdens het barbecueën of tijdens een potje tafeltennis. Dan is deze compacte mini bluetooth speaker een echte aanrader. Allemaal items die weinig ruimte in beslag nemen en zorgen voor veel plezier tijdens jullie vakantie! 

Een echte musthave voor ouders: de heup draagzak

Een echte musthave voor ouders tijdens de vakantie is de heup draagzak. Voor iedere ouder is het wel bekend dat, wanneer jouw kindje net kruipt of zelfstandig loopt, er niet altijd meer ‘puf’ voor heeft om verder te lopen en het liefst even gedragen wil worden. Deze draagzak is klein en daardoor makkelijk mee te nemen. Met deze draagzak draag je je kindje op je heup en daarmee zorgt de draagzak voor een betere houding tijdens het dragen. Zo loop je gemakkelijk rond op bijvoorbeeld het vliegveld, de camping, in de stad of op het strand.

Gaan jullie met de auto en heb je nog wat ruimte over? Dan is het uiteraard ook erg leuk om voor de kids bijvoorbeeld een gaaf speelzwembad mee te nemen. Zit tussen bovenstaande items niet datgene tussen wat je zoekt? Op Poespas.nl vindt je nog veel meer leuke zwemartikelen, speelgoed, dameskleding of andere leuke items dus neem anders daar eens een kijkje tussen! :-) 

Namens team Poespas een hele fijne vakantie gewenst! 

  1. Bikinitop Mykonos | Ani Ani
    € 50,00 € 109,95
  2. UV Zonnehoed undersea world | Kids | Studio Poespas
    € 10,00 € 24,95
  3. Zwemshort undersea world | Papa's/heren | Studio Poespas
    € 15,00 € 39,95
  4. UV suit undersea world | Girls | Studio Poespas
    € 19,98 € 39,95
  5. Watersproeierbal leopard pink
    € 17,45 € 24,95
  6. Jurk Khloe | Refined Department
    € 10,00 € 49,96
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden