Review van Danielle van @littlelifeofaboy over ons Modulaire Kidsmeubel

6 februari 2023
review-danielle-littlelifeofaboy-modulair-kidsmeubel

Review van Danielle van @littlelifeofaboy over ons Modulair Kidsmeubel

Danielle van @littlelifeofaboy heeft bij ons het Modulaire Kidsmeubel besteld en hierover heeft ze een hele leuke review geschreven. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

Afgelopen kerst zaten we te denken wat we ons zoontje van 1,5 jaar konden geven, iets waar hij écht wat aan zou hebben! Ik heb het halve internet afgezocht en kwam uit bij een leertoren ofwel een Modulair Kidsmeubel! Dat leek me nou ideaal!

Hij drentelt namelijk vaak in de keuken als ik hier bezig ben! Erg nieuwsgierig, maar nét (lees als: een halve meter?) te kort om mee te kunnen kijken met mama. Vervolgens riep hij dan vaak ‘help mama’, maar met 12 kilo op rechts en een spatel op links ben je er toch maar mooi druk mee.

Via instagram viel mijn oog ineens op het Modulair Kidsmeubel van Poespas! Een 3 in 1 meubel; keukenkruk, bureau én glijbaan. Ideaal! Groot pluspunt: er zijn 4 kleuren verkrijgbaar! Ik hou van neutrale kleuren die dichtbij de natuur liggen, dus de keuze viel al snel op de beige (hout) kleur.

Heel eerlijk, ik schrok wel even van de prijs. Maar, ik heb de verwarming een standje lager gedraaid en toch de keuze gemaakt om het aan te schaffen! En tot op de dag van vandaag heb ik hier nog geen seconde spijt van gehad!

Je ziet op deze foto ons Modulaire kidsmeubel en het Vlieg met me mee speelkleed

Heel eerlijk, ik schrok wel even van de prijs. Maar, ik heb de verwarming een standje lager gedraaid en toch de keuze gemaakt om het aan te schaffen! En tot op de dag van vandaag heb ik hier nog geen seconde spijt van gehad!

Toen het binnenkwam wilde ik het gelijk opzetten! Mijn bouwtechnisch inzicht ligt dichtbij de nullijn maar het (om)bouwen gaat echt heel makkelijk (wel even goed de klipjes dichtmaken voor de veiligheid!). De glijbaan vond hij in het begin wat spannend, ze moeten even hun draai weten te vinden in het midden! Na een week of 2 (en wat opgedane glijbaan ervaring her en der) gaat hij er nu zelf af! Wel zorg ik dat ik altijd in de buurt ben, het middenstuk is vrij smal dus ik vind het wel fijn om erachter te zitten/staan voor de zekerheid! Je zou natuurlijk ook wat zachts of een matrasje neer kunnen leggen als je dit een fijner idee vind.

De tafel-stoel combinatie kun je gebruiken om aan te tekenen/kleien/etc. Dit had hij vrij snel door. Tevens gebruiken we het in de weekenden vaak om aan te eten wanneer de rest van het gezin op de bank eet (lees: patatjes of poffertjes?).

 

De ombouw tot keukenkruk wordt hier toch wel het meest gebruikt. Hij kan nu ‘helpen’ met koken en vindt het fantastisch om dingen aan te geven of in een pannetje te roeren! Ook kan hij nu zelf zijn handen wassen. Omdat het Modulaire Kidsmeubel niet heel zwaar is schuift hij het tegenwoordig zelf tegen het aanrecht aan en klimt hij erop! Pluspunt: doordat er aan de achterkant een stok/stang zit kan hij er niet zomaar afvallen, wel zo veilig! Note: wel ben ik ook hier natuurlijk altijd in de buurt, want het blijven natuurlijk kinderen.

Deze review is uiteindelijk 3 keer langer geworden dan ik wilde, maar eigenlijk zijn het ook drie totaal verschillende producten in één. Dit zie je enerzijds misschien terug in de prijs, maar anderzijds ook in het veelvuldig gebruik en plezier! Voor mij was het de prijs in ieder geval driedubbel waard ;)

Danielle heeft ook foto’s gemaakt van het Modulaire Kidsmeubel in combinatie met ons Vlieg met me mee speelkleed. Dit staat toch helemaal geweldig zo?! We hebben er in ieder geval weer een happy customer bij en daar worden wij heel erg blij van!

  1. Modulair kidsmeubel | Keukenkruk | Bureau | Glijbaan
    € 229,99
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden