POESPAS X WILDRIDE

17 mei 2022
POESPAS X WILDRIDE

Wanneer jouw kindje kruipt of al zelfstandig loopt zijn er toch momenten waarop ze daar zelf even geen zin meer in hebben. Deze reversible heup draagzak is de ultieme opvolger van de standaard buikdrager én daardoor een echte musthave voor je vakantie + dagje uit. Hij is klein en daardoor makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Met deze draagzak draag je je kindje op je heup en zorgt de draagzak voor een betere houding tijdens het dragen. Zo loop je gemakkelijk rond op bijvoorbeeld het vliegveld, in het bos, in de stad of op het strand, wanneer het kind zelf even geen ‘puf’ meer heeft om te lopen en een buggy niet handig of niet binnen handbereik is op dat moment.

Een musthave voor je vakantie en voor een dagje uit!

De draagzak kan je lang gebruiken, vanaf dat je kind 9 maanden oud is tot ongeveer 4 jaar. De draagzak heeft 2 kanten die gebruikt kunnen worden: een gevlekte teddy zijde en een effen kleur taupe zijde. Zo kan je de kleur kiezen die het beste matcht bij jouw outfit of de persoon die op dat moment het kind draagt.

Je ondersteunt je kind licht met 1 arm en hebt de andere arm vrij om te bewegen. Het gewicht van het kind wordt beter verdeeld over je lichaam waardoor verzuurde armen verleden tijd zijn. ❤️

- Limited edition -

Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden