POESPAS POP-UP STORE IT IS!

7 november 2022
POESPAS POP-UP STORE IT IS!

BIG NEWS! Poespas pop-up store

We’ve got something bubbling up

Poespas bestaat nu 1,5 jaar. Wij, Lisette en Kim, (Twentse) meisjes zonder poespas die houden van poespas. We zijn begonnen in de Corona tijd toen Kim hoogzwanger was, bijna moeder van 3. Lisette moeder van 2 kleintjes. Allebei met een enorme passie voor lifestyle. En allebei een heel druk leven.

We kregen (en krijgen) altijd veel vragen van onze volgers over van alles: “Waar is dit van? Welk item gebruik jij hiervoor? Wat raad jij aan voor kindjes van deze leeftijd? Welke kleding draag jij? En hoe doe ik dit of dat?”.

Veel van onze volgers hebben ook een druk leven en soms ook met een druk gezin. Geen tijd om alles uit te zoeken dus! Wij besloten dit daarom voor jou en onze volgers te doen. Alleen de beste/leukste/mooiste/handigste items halen onze webshop.

Wij zijn een favo store. Your fav’ store.

 

Onze website lag er een aantal keren uit doordat er echt tienduizenden mensen op hetzelfde moment hetzelfde product bekeken. De website werd enorm aangepast om zo beter te functioneren met deze grote aantallen Poespas fans! Nu hebben we een soort festival site zodat dit niet meer kan gebeuren.

Onze favorieten werden echt jullie favorieten. We hebben geleerd van jullie. We zijn van jullie gaan houden. Jullie werden familie.

Maar altijd online, nooit in het echt.

Wij willen jullie nog beter leren kennen. We willen graag dat jullie ons beter leren kennen. Ons team in het echt zien, onze producten voelen, kleding kunnen passen. We willen jullie meenemen in ons oprechte enthousiasme. Met een heel eerlijk advies zoals jullie dat van ons gewend zijn. Maar dan IN REAL LIFE.

Heel impulsief kwam een winkel idee oppoppen. De kans deed zich vorige week voor. Een dag later stonden we panden te bekijken. In de stad waar wij vroeger met onze moeders voor het eerst mochten shoppen. Waar we voor het eerst dameskleding kochten. Waar we voor het eerst met vriendinnetjes naar de stad gingen op een koopavond. Dé stad van Twente. Waar Kim in de tussenuurtjes van school kon vertoeven. De stad waar Kim haar eerste vriendjes kreeg en waar Lisette haar hart is verloren aan een man. 

Noteer in je agenda:
POESPAS POP-UP STORE
19 NOV T/M 8 JAN

Langestraat 20 in Enschede
Alle donderdagen vrijdagen, zaterdagen en zondagen.

We zien je graag!

Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden