De perfecte wedding items shop je bij Poespas.nl!

14 juli 2022
overhemd-short-andrew

Yay! Het bruilofts seizoen is weer in volle gang en daar worden wij natuurlijk helemaal blij van! De liefde vieren samen met vrienden en familie, dat zijn de leukste feestjes als je het ons vraagt. Voor deze speciale gelegenheden wil je natuurlijk ook een nieuwe outfit, zowel voor de kids als voor jezelf. En laten we bij Poespas nou allerlei leuke en geschikte opties voor hebben! Je vindt bij ons alles op één webshop. Ideaal toch? Scheelt jou ook weer wat tijd en zoekwerk! ;-)

Bruiloft trends

Bij een bruiloft denk je vaak aan de kleuren wit, pastel, créme en glitter. Tenminste, dat zijn wel vaak de meest verkochte trends op dit gebied. Voor meisjes zijn bij Poespas de meest schattige (trouw)jurkjes verkrijgbaar en voor jongens hebben we ook gave, stoere pakken, die je ook zonder jasje nog feestelijk kunt dragen. Het is toch te leuk om je kids in een feestelijke outfit te zien shinen? Helemaal als ze die dag de unieke titel van bruidsmeisje/bruidsjongetje of ringenmeisje/ringenjongetje mogen dragen!

Laten we als eerste beginnen met wat outfit inspiratie voor (bruids)meisjes. Kijk deze super schattige Jurk Mary white eens. Deze jurk behoort tot onze exclusieve Kids Casual Chic collectie. Unieke items waarmee je kids de show stelen op ieder feestje! Ook Jurk June is echt een plaatje. En dan hebben we het nog niet eens over de Kids Casual Chic collectie voor (bruids)jongens. Zoveel te gekke items zoals blazers, shorts en overhemden. Super stoer toch, om je zoontje in een mini-pak te zien stralen? Zie deze geblokte Blazer Philip met bijpassend Short Philip eens.

  1. Overhemd Andrew | Kids casual chic
    € 15,00 € 59,95
  2. Hoed met lint | Kids
    € 24,95
  3. Jurk Mary white | Kids casual chic
    € 15,00 € 99,95

Ga je liever voor een effen kleurtje in plaats van een printje? Dan is Blazer Matthew in combinatie met Short Matthew ook een topper. Doe er een mooi basic shirtje onder zoals Shirt George en je hebt de outfit compleet! Is je zoontje geen ‘pakken-fan’? 

Gelukkig zitten er ook andere outfits in deze collectie zoals Overhemd Andrew, Short Andrew of Tricot Shirt Bruce. Allemaal unieke weddingproof-items! Als je deze geweldige collectie ziet wil je toch spontaan trouwen met alle bruidskindjes erbij?

Kijk de jongens van @kimkötter eens shinen in deze mooie weddingproof items! Je ziet Muck, Youp en Ted hier in Overhemd Andrew, Short Andrew en Gympen Mees leather. Te cute, toch? 

Outfits, check! Schoenen en accessoires? Check!

Outfits, check! Schoenen en accessoires? Ook daar kun je bij ons voor terecht. Van leuke babyschoentjes tot aan espadrilles voor mommy & kids en stoere leren gympen voor de jongens, je vindt het op Poespas.nl. Daarnaast moeten we de haaraccessoires natuurlijk ook niet vergeten. Kijk eens naar deze mooie Haarklem Nature Bow, Haarklem Floral White, Haarbeugel Golden Dot, Haarbeugel Satin of deze schattige Bloemenkrans

Genoeg items om uit te kiezen in ieder geval! Is het toch wat kouder dan verwacht op de dag van de bruiloft? Je kunt ook kiezen voor mooie, klassieke kniesokken of bijvoorbeeld deze tutu sokken toevoegen aan de outfit. Zo vat je kindje geen kou en schattig staat het sowieso! Wij houden er wel van! 

  1. Haarbeugel Jane | Wedding
    € 10,00 € 21,95
  2. Hoed met strik | Kids
    € 17,00 € 24,95
  3. Armbandje tiny love | Silver/gold kids
    € 16,95

Hét perfecte feestjurkje!

Ben je zelf nog op zoek naar een feestjurkje voor in de avond? Wanneer het feestje losbarst wil jij natuurlijk ook het liefst in een iets meer comfy outfit, maar toch feestelijk, rondlopen. Een bruidsjurk is héél mooi maar de meeste bruidjes doen hem maar wat graag uit wanneer de dansvloer geopend is.

En laten wij nou hét perfecte feestjurkje in onze collectie hebben! De Partydress Yade is echt een prachtig jurkje met allemaal pailletjes erop verwerkt. Hiermee steel jij ‘s avonds de show en kan je lekker dansen tot in de late uurtjes. 

Naast bovenstaande items vind je op Poespas.nl natuurlijk nog veel meer wedding-items & inspiratie! Hopelijk vind je dé geschikte wedding outfit! 

P.S. Shinen jullie op een bruiloft in outfits van Poespas? We vinden dit te gek om te zien. Tag @poespas.nl zodat wij jullie inspiratie ook kunnen delen met anderen! ♡

Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden