Interview met Kim Kötter en Kirsten Schilder voor Kek Mama: #MOMBRACING

24 maart 2023
kek-mama-mombracing-kim-kirsten

Kek Mama: #MOMBRACING

Kim Kötter en Kirsten Schilder zijn al jarenlang vriendinnen en zijn samen geïnterviewd door Kek Mama over hun vriendschap én Mombracing. Mombracing, wat is dat? Mombracing is het tegenovergestelde van Momshaming. Er wordt namelijk teveel geoordeeld over het ouderschap online. Terwijl een beetje saamhorigheid een stuk gezelliger zou zijn, nietwaar? Iedereen zit immers in hetzelfde schuitje. Daarom brengt Kek Mama het onderwerp Mombracing onder de aandacht door o.a. dit artikel. Van Momshaming naar Mombracing is het doel!

Kim en Kirsten kennen elkaar inmiddels al ongeveer 13 jaar. Het was direct ‘aan’, volgens Kim. “We snappen elkaar, met beiden een muzikale man, werkzaam in de media en inmiddels allebei drie kinderen. We begrijpen alle uitdagingen, moeilijkheden en mooie dingen die dit leven, als moeder en in dit vak, met zich meebrengt. Daarbij staat Kirsten altijd voor me klaar, al is het middernacht.” Voor Kirsten geldt hetzelfde: “Ik vertrouwde Kim direct en dat is zeker in dit mediawereldje uniek. Ik voel me veilig, omdat ik weet dat zij naast me staat, me opvangt, stuurt of steunt. Ondanks haar drukke leven maakt Kim altijd tijd voor me.”

De fotoshoot voor Kek Mama met ‘hun’ zes kinderen was een droom die uit kwam. “Voor het eerst staan Nikki, Julian, Jackie, Muck, Youp en Ted op één foto”, vertelt Kirsten. “Dat raakt me.” Ook Kim hield het niet droog tijdens de shoot. “Toen ze met z’n zessen op de bank zaten, keken Kirsten en ik elkaar aan en schoten we allebei vol. Het is fantastisch om te zien hoe goed onze kinderen, ondanks de leeftijdsverschillen, op elkaar zijn ingespeeld.”

Ben je benieuwd naar het hele interview? Ga dan snel naar de website van Kek Mama voor meer informatie of ren naar de winkel voor het magazine!

 

Kirsten draagt op deze foto onze Unisa Pumps, Muck Sweater Leah | Soft Gallery en alle knuffels op de foto zijn ook van Poespas.

 

1. Muck draagt op de foto Sweater Leah | Soft Gallery. Alle knuffels zijn ook van Poespas.

2. Youp zit hier op de Ponycycle van Poespas. 

Kirsten draagt hier onze Unisa Pumps.

Bron: Kek Mama

  1. Verkleedset draak Frey | Liewood
    € 40,00 € 61,50
  2. Pumps Pascual butter | Limited edtion | Unisa
    € 119,00
  3. PonyCycle Muck
    € 239,00
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden