€ 79,95
SKU
1458.12

Bedomrander | Cream

Artikelnummer: 1458.12
Categorieën: Alle producten, Baby, Babykamer, Slapen, Kids, Kinderkamer, Slaapkamer accessoires, Shop, Google Shopping, Slapen, Overig, Bedomranders & bedhemels, Slapen, Poespas
Tags: Babykamer, Kinderkamer, Slapen

Heerlijk het geborgen gevoel houden na overstap van wiegje/ledikant naar de laagste stand van het ledikant met deze prachtige bedomrander. Of als box omrander. Door de neutrale kleur past deze omrander in iedere stijl kinderkamer of interieur.

Vanaf het moment dat ze zelfstandig hele koprollen kunnen gaan draaien vonden wij dit onmisbaar in het ledikant om onze kinderen ook te beschermen tegen het stoten. Ook is het de perfecte oplossing voor alle spenen die uit bed worden gegooid.

Wij hebben stad en land afgezocht de afgelopen 6 jaar om een bedomrander te vinden die goed bleef staan. En die mooi is. We kunnen ‘m niet vinden. Dus aan de slag gegaan! En voila! Daar is ie!! Onze trots!

*disclaimer. niet zonder toezicht gebruiken tijdens het slapen bij de eerste maanden van je baby. Wij hebben ‘m zelf gebruikt vanaf een maand of 6 tot 3,5 jaar.

Combineer de bedomrander met het junior hoeslaken en onze lieve knuffels.

 

Gemaakt in Nederland

Bedomrander | Cream
€ 79,95

Productbeschrijving

  • Afmeting: Foto’s zijn gemaakt in een bedje waarbij het matrasje 60×120 is
  • Kleur: Cream

Materiaal

  •  Katoenen canvas
Meer informatie
Kleur Off-white
We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!
Copyright © 2022 Poespas. Alle rechten voorbehouden