verzenddoos Voor 23:30 besteld = vandaag verzonden

ster Elke week nieuwe items

klok Gratis verzending vanaf € 50,- in NL & BE

verzenddoos Voor 23:30 besteld = vandaag verzonden

ster Elke week nieuwe items

klok Gratis verzending vanaf € 50,- in NL & BE

€ 34,99
SKU
1371.14

Babyskills kalender

Artikelnummer: 1371.14
Categorieën: Cadeau, Baby, Boeken, Kraamcadeau 🎁, Shop, Google Shopping, Overig, Cadeaus van €25 tot €50
Tags: Cadeautip, Speelgoed, Kids

Deze unieke baby kalender neemt je mee in de dagelijkse ontwikkeling van je kind. Van dag één tot aan het glorieuze moment van zelfstandig lopen. Je krijgt iedere dag interessante informatie, handige tips en trucs en fijne weetjes over de sensomotoriek van de pasgeboren baby om de ontwikkeling spelenderwijs te stimuleren. Zo voorkom je onder meer een voorkeurshouding of een plat achterhoofd en signaleer je bijvoorbeeld eerder een reflux.

Een kinderfysiotherapeut begeleidt jou als ouder 422 dagen lang, dag voor dag, blaadje voor blaadje. Gewoon vanaf jouw eigen commode. Zo word je zelf ook motorisch expert.

Ook erg geliefd als (kraam)cadeau voor een mommy (to be). ♥

Babyskills kalender
€ 34,99
Afbeelding 1
Afbeelding 2

Inhoud van het pakket:

– Twee ringen
– Staander
– Twee bundels kalender: versie 1 en versie 2

Stappen

1) leg de staander plat voor je neer.
2) doe de ringen door de gaten. Je opent de ringen door ze van elkaar af te duwen.
3) pak het stapeltje van versie 2 en steek ze door de ringen. Als dit niet makkelijk gaat dan kun je dit bundeltje ook opsplitsen.
4) pak het stapeltje van versie 1 en steek deze ook door de ringen.
5) maak de ringen vast.
6) vouw de staander in elkaar.


Babyskills is een kalender voor kersverse ouders die jou 422 dagen aan de hand neemt in de dagelijkse ontwikkeling van je pasgeboren kind. Vanaf de eerste dag dat je kleintje op de wereld is tot het moment dat-ie zelfstandig kan lopen.

In die eerste 422 dagen doorloopt je baby allerlei (motorische) ontwikkelingen, waarbij (motorische) problemen kunnen ontstaan. Denk hierbij aan voorkeurshouding en reflux. Kinderfysiotherapeut Nienke Bergsma merkte dat veel van die problemen bij baby’s pas (te) laat gesignaleerd worden. Hier bedacht zij een oplossing voor die de babyskills kalender heet. Daarom stellen we je graag voor aan Nienke Bergsma: de kinderfysiotherapeut die de kalender heeft bedacht.

Nienke Bergsma
Nienke is vijftien jaar kinderfysiotherapeut en zij werkt in een revalidatiecentrum. Haar idee? Een kalender schrijven die kersverse ouders meeneemt in de (senso)motorische ontwikkeling van hun baby, van dag één tot zelfstandig lopen. Op die manier is het voor iedereen bereikbaar om de ontwikkeling te volgen en bij te sturen waar nodig. Zonder dat je daarvoor perse een kinderfysiotherapeut hoeft op te zoeken of op een ander manier de deur uit hoeft. Nienke: ‘Veel van wat er gebeurt tijdens die ontwikkeling is geen gesneden koek voor ouders, terwijl je problemen als een voorkeurshouding vroegtijdig in de kiem kunt smoren door daar alert op te zijn en door simpelweg bij te sturen met eenvoudige oefeningen. Het voorkomt een hoop gelazer, weet ik uit ervaring.’

Na die 422 dagen ben je praktisch zelf expert van je baby. Nienke: ‘Alle oefeningen die ik tip kun je makkelijk thuis doen, zeker na het bekijken van de verhelderende filmpjes hier op de site. Mijn methode heet babyskills en die aanpak draag ik niet alleen uit in de kalender en op de site, maar ook op Instagram en Youtube in trainingen voor pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven.’

De (motorische) problemen die je met baby.skills voorkomt
Een voorkeurshouding is slechts een enkel voorbeeld waarbij de kalender je bij de hand neemt en een hulplijn biedt. Reflux (de terugstroom van de maaginhoud in de slokdarm) is nog zo’n voorbeeld. Hier kan je kindje ook met slechts simpele tips mee geholpen worden. Zelfs wanneer je wurm op zijn tenen gaat lopen is het van belang hierop in te spelen met kennis die je kunt vinden in de kalender.

In 422 dagen komen er nog veel meer ‘kinderziekten’ op je pad waar de kalender je bij helpt. Signaleer het op tijd en voorkom (motorische) problemen bij baby’s.

Bekijk hier de podcast van Kim samen met Nienke

Meer informatie
Kleur Beige
We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!
Copyright © 2023 Poespas. Alle rechten voorbehouden