€ 50,00

Aluminium cirkel | Morning bird

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
PP4003-4004-ALU

Wil je graag het morning bird design aan de muur hangen? Dat kan nu door middel van deze te gekke aluminium wandcirkels! De aluminium cirkels zijn gemakkelijk op te hangen door het meegeleverde ophangsysteem.

  • Geschikt voor een gladde en een ruwe ondergrond
  • Beschikbaar in 3 verschillende afmetingen: 60 cm, 80 cm en 100 cm
  • Rond uitgesneden, direct klaar om op te hangen.

Lisette is 165 cm lang en houdt op de tweede foto als voorbeeld de kleinste afmeting van het giraffe design van ø60 cm vast. 

Levertijd: 5 werkdagen in Nederland en België

Good to know
De aluminium wandcirkels zijn geschikt voor ruwe ondergronden waarop een behangsticker of behangcirkel niet bevestigd kan worden.

Natuurlijk staat de veiligheid van jouw kindje voorop. Let daarom goed op waar je de cirkel neerhangt zodat deze niet op jouw kindje terecht kan komen.

Note: het is niet mogelijk om dit artikel af te halen.

Aluminium cirkel | Morning bird
€ 50,00

Wil jij jouw muur graag extra op laten vallen? Dat kan nu door middel van deze te gekke aluminium wandcirkels.

Door het ronde ontwerp vallen de aluminium wandcirkels extra op. Een ronde wandcirkel is de trend op dit moment om aan de muur te hebben. Je kunt de aluminium muurcirkels bestellen in verschillende groottes, waardoor je ook meerdere cirkels makkelijk kunt combineren.

Wandcirkel aluminium Dibond is gemaakt van een 3 mm sandwich paneel. Alle wandcirkels worden geleverd met een gratis ophangsysteem.

De patronen worden hoogwaardig en scherp in fine art geprint op een aluminium sandwichpaneel. Dit zorgt voor een super scherpe afbeelding met een strakke afwerking en matte finish.

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!
Copyright © 2022 Poespas. Alle rechten voorbehouden